TALLER "LES ESCULTURES DE JOAN MIRÓ"
Dissabte 20 de desembre d'11 a 12'30)
Lloc: menjador de l'escola
Inscripció prèvia: 971 449 448 (Regiduria d'educació de 9'00 a 14'00 h.)
ECOAUDITORIA
Des de la Comissió Ambiental fem una crida perquè ens ajudeu a avaluar l’estat
ambiental de la nostra escola. Amb aquesta finalitat hem elaborat una petita enquesta i una ecoauditoria sobre residus que ens facilitarà informació i possibles estratègies per millorar la feina que fem entre tots. Aquest primer trimestre ens centrarem amb els residus però teniu en compte que una ecoauditoria pot avaluar tot allò que té incidència sobre el nostre entorn natural com per exemple mobilitat, aigua,energia................. Aviat vos passarem un qüestionari.
Comissió Ambiental
viatge d'estudis
Benvolguts pares i mares. L'amipa en col·laboració amb l'escola posarà a la venta unes capses de polvorons a 6 i 12 euros a l'entrada de l'escola tots els dies a partir de les 14:00. Els beneficis que es treguin seran destinats al proper viatge d'estudis.

Avui hem parlat a classe de totes les coses que nosaltres podem fer per cuidar el planeta Terra.
Hem tengut molt bones idees: no tudar aigua, utilitzar la bicicleta o l’autobus, separar el fems per poder-ho reciclar,etc…
Vos anim a jugar al joc d’aquesta web i triar el que més li convé a un petit habitant d’un planeta imaginari.
Venda de coques
ESCOLA DE PARES

El dia 25 de Novembre, dimarts, la comissió de Medi Ambient del centre, en col.laboració amb l'AMIPA i Mallorca Recicla han organitzat una trobada per realitzar activitats entorn a la decoració nadalenca utilitzant el reciclatge de residus com a recurs material. Serà a partir de les 16:00 hores i a les instal.lacions del centre. Estau tots convidats, és una bona oportunitat per conviure i compartir un temps productiu i important amb els vostres infants. Gràcies.
CERTIFICAT CENTRE ECOAMBIENTAL
Slideshow (Té música)
ROSARI DE TOTS SANTS

SEGUINT AMB LES NOSTRES TRADICIONS
Els rosaris i els panellets de Tots Sants, abans dits a Mallorca panetets de mort, sembla que procedeixen del costum medieval de posar pans damunt les tombes, dins les esglésies, el dia de Tots Sants, juntament amb una lluminària de ciris, pans que després es donaven en almoina.
Als pobles de la Part Forana de Mallorca, era tradicional que la nit de Tots Sants els al·lots pujassen al campanar on el campaner tocava a mort tota la vesprada i la nit de Tots Sants només amb la il·luminació d'algunes candeles i els contava històries tètriques i els convidava a menjar bunyols. Aquesta celebració era l'equivalent del Halloween cèltic difós des dels Estats Units, per la seva part lúdica i de consum de dolços la nit del dia dels Morts.
Viquipèndia:
- Andreu Ferrer i Ginard, Costumbres de nuestra tierra. Folklore Balear, Ediciones Cort, Palma, 1995. ISBN: 84-7537-33-3.
- Gabriel Llompart i Moragues, "Pan sobre la tumba. Una nota de folklore funerario mallorquín", dins Religiosidad popular. Folklore de Mallorca. Folklore de Europa. Miscelánea de Estudios. I, Fontes Rerum Balearium Subsidia num. 4 - Archivo de Tradiciones Populares 34, Palma, 1982, p.265-271. ISBN: 84-300-6545-8.
Ho ha penjat na María José , tutora de 2n A[edita]
A menjar bunyols!!!

Antigament, les nines, reunides en grans colles, voltaven pels carrers, i fent tirangues cantaven:
Demà són les Verges;
tothom ha d'anar,
a dins les alzines,
bunyols a menjar.
Josep.